Om GallupPanelet

GallupPanelet er et undersøkelsespanel som består av ca. 40 000 mennesker over 15 år som svarer på spørreundersøkelser regelmessig. GallupPanelet drives av Norsk Gallup, som er et heleid datterselskap av Kantar Media Norge AS, som er Norges største analyseinstitutt.

Medlemmene i GallupPanelet er satt sammen på en måte som gjør at medlemmene er mest mulig representative for den norske befolkningen. Dette betyr at panelet er et lite Norge i miniatyr. Din mening teller!

Når du deltar i GallupPanelet, bidrar du til å påvirke omverdenen din med dine meninger. Våre oppdragsgivere er forskjellige norske bedrifter og offentlige instanser som er interessert i å høre din mening om deres produkter og tjenester. Når du svarer på våre undersøkelser, blir din oppfatning og dine meninger en viktig del av beslutningsgrunnlaget for disse bedriftene og instansene.

Spørreundersøkelser på en hyggelig måte

De fleste medlemmene i GallupPanelet svarer på spørreundersøkelsene via internett. Dette betyr at du som medlem kan svare på undersøkelser i ro og mak når det passer best for deg.

Fordi vi kjenner den viktigste bakgrunnsinformasjonen til deg som medlem, er det lettere for oss å sørge for at undersøkelsene du får er best mulig tilpasset deg. Ved hjelp av denne informasjonen sørger vi for at spørreundersøkelsene du mottar er så relevante for deg som mulig.

Fordi de fleste undersøkelsene gjennomføres på internett, vil undersøkelsene være mer interessante og bedre utformet enn undersøkelser på telefon og på papir. Undersøkelsene vil kunne inneholde lyd, bilder og videoklipp, og det tar som regel mellom 5 og 15 minutter å svare på våre undersøkelser.

Poeng for undersøkelser

Når du svarer på undersøkelser, får du poeng som takk for hjelpen. Disse poengene kan brukes på artikler fra vår gavekatalog, på gavekort, eller poengene kan gis bort som gave til et veldedig formål.

Personvern

Vi er svært opptatt av ditt personvern. Når du svarer på undersøkelser hos oss er du anonym, og vi gir ikke videre informasjon om deg som enkeltperson. Vi gir aldri bort din kontaktinformasjon til kunder eller andre uten din tillatelse.

Hvordan bli medlem?

Man kan kun bli medlem av GallupPanelet gjennom en invitasjon. En slik invitasjon får man vanligvis gjennom en telefonhenvendelse eller i gjennom enkelte internettsider.

Det er dessverre ikke mulig å melde seg på GallupPanelet på disse websidene eller pr. e-post.